Zašto izabrati nas

Prosistem Inženjering Tim nudi kompletnu uslugu – od koncepta, planiranja do realizacije projekata. Naša posebna stručnost leži u rešenjima po principu ključ u ruke.

Inženjering

Usluge inženjeringa u građevinarstvu, proizvodnji i montaži nameštaja, stolarije i bravarije, kao i savremeno projektovanje i opremanje prostora su naša specijalnost. Naš tim inženjera vam nudi visok kvalitet i efikasnost usluge.

Izvođenje radova

Bilo da se radi o novogradnji ili rekonstrukciji, naša firma vam pruža usluge izvođenja radova u građevinarstvu, uz stručan tim inženjera i majstora, kvalitetne materijale i opremu, poštovanje rokova i propisa i sigurnost na gradilištu.

Nabavka, isporuka i instalacija opreme

Naša firma vam nudi profesionalno i kvalitetno izvođenje usluga nabavke, isporuke i instalacije opreme za različite namene i potrebe vašeg poslovanja.

Izrada nameštaja

Naša firma vam nudi usluge izrade kancelarijskog nameštaja po meri i želji, uz korišćenje najkvalitetnijih materijala, stručnu montažu i servisiranje, kao i besplatne konsultacije i savete za dizajn interijera

Proizvodnja PVC i ALU stolarije

Naša firma se bavi proizvodnjom pvc i alu stolarije po meri za vaš dom ili poslovni prostor. Poštujemo sve tehničke i estetske standarde, rokove i propise u našem radu. Nudimo vam pvc ili alu stolariju koja će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje.

Izdvojeni projekti

RTV BN

Bijeljina
  • Završeno

  • 3000 metara kvadratnih

  • Poslovna zgrada

Kontaktiraj nas

Telefon:

Pita Maravića 10, Beograd Srbija

email:

O nama

Prosistem Inženjering Tim  razume potrebe naših klijenata i odgovora na njih i efikasno i kreativno, tražeći svaku priliku za poboljšanje u svim fazama procesa.

Newsletter

Najnovije informacije 

© 2023. – Prosistem. Sva prava zadržana.

Made by Mentor Agency